Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
  • Efficiëntie: Droogijsstralen is een snelle en efficiënte reinigingsmethode die kan worden gebruikt om een breed scala aan oppervlakken te reinigen, te ontvetten, te ontroesten of te ontbloten. Het proces is niet-chemisch en niet-abrasief, wat betekent dat het geen afval produceert en het behandelde oppervlak niet beschadigt.
  • Kostenbesparing: Droogijsstralen kan tijd en geld besparen door het vermijden van het gebruik van chemische reinigingsmiddelen en het verminderen van het aantal stappen in het reinigingsproces. Het kan ook helpen om onderhoudskosten te verlagen door het verlengen van de levensduur van machines en gereedschappen.
Het kinetisch effect van droogijsstralen: Het afsplitsen van de coating / vervuiling

Droogijsstralen wordt vaak gebruikt in de industrie om een breed scala aan oppervlakken te reinigen, zoals machines, gereedschappen, voertuigen en gebouwen. Het kan ook worden gebruikt om verf, rubber, lijm en andere verontreinigingen te verwijder

  • Veiligheid: Droogijsstralen is een niet-chemische en niet-abrasieve reinigingsmethode die geen afval produceert en het behandelde oppervlak niet beschadigt. Dit kan bijdragen aan een veiligere en gezondere werkomgeving voor werknemers.
  • Verscheidenheid aan toepassingen: Droogijsstralen kan worden gebruikt om een breed scala aan oppervlakken te reinigen, zoals machines, gereedschappen, voertuigen en gebouwen. Het kan ook worden gebruikt om verf, rubber, lijm en andere verontreinigingen te verwijderen.

Het resultaat: een gereinigd, onbeschadigd oppervlak

  • Flexibiliteit: Droogijsstralen kan op een breed scala aan materialen en oppervlakken worden toegepast, waaronder metaal, kunststof, glas, hout, beton en textiel. Het kan ook op moeilijk te bereiken plaatsen worden gebruikt, zoals binnen machines of op hoge plafonds.