Skip to content Skip to footer

Verbeter de veiligheid van je auto

De veiligheidsfactor is erg belangrijk, vooral als je de auto gebruikt als je primaire vervoermiddel.

Olie en vuil op de motor van de auto is de oorzaak die kan leiden tot brand en waardoor een auto gemakkelijk in brand kan vliegen. Het beste is dat we de motor schoonmaken om veilig en gelukkig te kunnen rijden (mede omdat een schone, brandschone auto prettiger rijdt).

Overweeg om onze service in te schakelen om de motorruimte van de auto een “diepe schoonmaakbeurt” te geven, waarbij al het vuil en alle andere zaken worden verwijderd.

100% veilig voor de elektronica in je auto.

We begrijpen dat je je motor en motorruimte schoon en goed onderhouden wilt hebben. Het is het hart van je geliefde auto. Met conventionele methoden is dat niet altijd veilig voor onder andere de elektronica in je auto.

Deze droogijsmethode is veilig voor het reinigen van je motor en baai. Droogijsreiniging is echt droog, want er komt geen vocht aan te pas. Daardoor is het veilig voor alle onderdelen, ook voor de elektronica. Een goed gereinigde motorruimte draagt bij aan gemakkelijker technisch onderhoud. Het vermindert ook de kans op storingen of defecten door vuil.

Behandeling met droogijs

Het gebruik van de droogijsmethode is de meest grondige, veilige en snelle manier om je motorruimte en wielen te reinigen. Geheel zonder water of chemicaliën, zodat geen van de onderdelen wordt aangetast. Het is ook 100% veilig voor de elektronica in je auto.

Moeilijk te bereiken plekken

Een motor schoonmaken kan moeilijk zijn. De klus klaren terwijl hij nog in de auto zit betekent accessoires demonteren om bij het metaal te komen, in krappe ruimtes reiken, en eronder kruipen om bij de ergste plekken te komen.

Zelfs als de motor uit de auto is, kunnen aangekoekte olie en lastige hoeken het schrobben lastig maken.

Droogijsstralen, een reinigingsmethode die perslucht en – je raadt het al – droogijs gebruikt om vuil en vlekken te verwijderen, maakt een einde aan veel van deze problemen.