Skip to content Skip to footer

Verleng de levensduur van de onderdelen in de motorruimte

Als het vuil en stof te lang blijven plakken, zal het het proces van warmteafvoer van de motor bemoeilijken, waardoor de duurzaamheid van de motor van het voertuig afneemt. En dus zal de motor dan minder efficiënt lopen.

Schoonmaak en onderhoud

Reinigt in elke hoek. Onbereikbare onderdelen en hoeken behoren tot het verleden. Het droogijs bereikt in elke hoek waar water en schoonmaakmiddelen niet kunnen komen. Je wilt toch ook dat je complete auto in perfecte staat verkeert? Je kunt je auto van binnen en van buiten in topconditie krijgen.

Hoewel het gebruik van droogijsstralen heel wat dure apparatuur vereist, maakt het het reinigen van grote, complexe stukken metaal (zoals motorblokken) heel eenvoudig. Voeg gewoon droogijs toe aan de machine, richt het mondstuk op het gebied dat je wilt reinigen en haal de trekker over.

De ultra-gekoelde lucht wordt op het metaal geblazen, waardoor het ongewenste materiaal bevriest en uiteindelijk wordt verwijderd. Het is bijzonder bevredigend om te zien hoe Ramon in enkele seconden jaren aangekoekte olie van deze V-8 verwijdert.